Varför är vem så viktigt?


I lokaltidningen i augusti skriver kommunalrådet i Ängelholm följande i sin
faktaspalt.



Vi känner igen kritiken. Från många etablerade politiker, som vill veta vilka som står bakom Vejbypartiet. För det är nämligen viktigare att veta vem än att fundera över vad som skrivs.

Här är därför några frågor att besvara.

Blir kommunens felaktiga cykelkarta mera intressant att rätta till om bristerna påtalats av ett parti som visar sig bestå av en grupp f.d. moderater än om partiet består av två gamla cykelentusiaster i Magnarp?


Kommer kommunen att behålla livbojarna längs stranden under hela året i fortsättningen om det visar sig att detta är ett önskemål från ett parti som består av fem nyinflyttade barnfamiljer och därmed utgör viktiga väljare inför valet 2014?

Blir kommunen mer villig sätta upp en 26:e Tics-pac-station i Vejbystrand om önskemålet visar sig komma från ett parti i vilket tiotalet hundägare engagerat sig och som därmed utgör viktiga väljare inför valet 2014?

 

Kommer kommunen att hålla snyggt kring Vejbystrands bibliotek om kravet visar sig komma från ett parti som dagligen får påstötningar om detta från många irriterade vejbybor?

Varför är det så viktigt vem?

Det är väl viktigare att bristerna åtgärdas.

Hög tid för kommunen att ta nya spadtag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0