Distriktssköterskan som inte finns har flyttat


Felaktig och felpekande skylt i Vejbystrand


För några år sedan byggdes två likadana villor mittemot Vejbystrands bibliotek. De fick namnet skeppet. När de till slut blev sålda undrade många vad man skulle ha dom till. Nu har det blivit klart. För i sommar har först biblioteket och sedan frisören i tysthet flyttat in i husen. T.o.m. den distriktssköterska som inte har funnits på många många månader flyttade över gatan och in i de nya husen.


I varje fall om vi ska tro den kommunala skyltningen.


Nu tror vi oss veta att såväl bibliotek som frisör finns kvar i Viktoriagården. Därför kommer säkert kommunen att skyndsamt vrida skylten rätt igen. Och då samtidigt ta bort informationen om den distriktssköterska, som inte finns ens på rätt sida vägen.


Eller så väntar kommunen tills budgeten tillåter en total översyn av skylteländet i Vejbystrand. Då kanske den sneda skylten utanför elaffären och den påkörda skylten i hörnet Sandlyckevägen-Sanatorievägen kan rättas till. Och så kanske man äntligen hämtar hem busshållplatsskylten.


Ett Vejbyparti i majoritet kommer att tillse att den kommunala skyltningen är up-to-date och pekar rätt. Dessutom kommer vi att se till att stolparna står lodrätt.


Se där, ännu ett rakt besked från Vejbypartiet.


RSS 2.0