En bra bit kvar, Åsa Herbst

Kommunalrådet Åsa Herbst har fått en gåva, storsäljaren ”Sanatorievägen – ett evigt pussel”.
Enligt NST klarade hon av att lägga det ganska fort. Betydligt snabbare än pusslandet med riktiga Sanatorievägen som hållit på i över ett år nu. Och inte är klart på ”långa vägar” än.

Det är ju ett omöjligt projekt. Så anser t.o.m. kommunalrådet. Så här skriver NST:

Kommunalrådet Åsa Herbst satte direkt igång att pussla ihop Sanatorievägen. "Ett omöjligt projekt. Det verkar fattas en viktig bit. Jag anar att det ligger någon tanke bakom det", säger kommunalrådet.


Visst ligger det en tanke bakom. Vi vill visa hur olustigt det känns när inte alla bitarna faller på plats i tid, när ett arbete aldrig blir färdigt.


Vi har den saknade pusselbiten i säkert förvar i vårt kassaskåp, men vi har inte kastat bort nyckeln. Än. En vacker dag kanske Sanatorievägen blir klar. När så sker och om det blir en vacker infart till byn då kommer den felande biten som ett brev till kommunalrådsposten.


Ett starkt vejbyparti kommer att tillse att det vid vägarbeten i byn i framtiden inte fattas bitar som effektivitet, en plan att gå efter och struktur.


Skulle arbetet med Sanatorievägen inte vara klart om 3 år kommer denna väg att bli en viktig bit i vår valrörelse i valet 2014.


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0