Dåliga utsikter i Vejbystrand


Bänk i skogsdunge invid Ekorrvägen


Vejbyborna är ett energiskt folk, ofta i farten. Men ibland händer det att de vill ta igen sig en stund under promenaden, sätta sig på en bänk.

Vad finns det då för sittplatser runt om i Vejbystrand?


Det finns en par gamla ljugarbänkar i hamnen, som används ganska flitigt. På vårt öde torg finns nya bänkar för dom som vill titta på en staty och mitt för infarten till gamla sanatoriet står två bänkar för dom som vill titta på ett hål i gatan.

 
Utsikt från bänk invid Ekorrvägen



Men det finns märkligare sittplatser. I skogsdungen längs Ekorrvägen står en bänk invid stigen och där är det förmodligen tänkt att man ska beundra buskagen mittemot.

Nu kan denna plats enkelt göras lite trevligare med hjälp av röjsåg. Värre är det med den nyligen installerade bänken invid Tranbärsvägen. Där är utsikten att göra något sämre. Men något måste göras. Vem vill sitta och titta på en grop, en bakåtvänd skylt och ett cementrör? Vi som bor i Vejbystrand har större krav än så.



Relativt ny bänk vid Tranbärsvägen 



Ett starkt vejbyparti arbetar inte bara för att Vejbystrand som ort ska få bättre utsikter i framtiden, utan även för att vejbyborna ska ha något vackert att titta på under tiden.


Utsikt från bänk vid Tranbärsvägen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0