Var står Vejbypartiet på V-H-skalan?

 
 

Vejbypartiet är ett parti som redan presenterat en mängd bra förslag för vejbyborna. Ryggdunkningarna vi fått av andra vejbybor när vi veckohandlat på ICA Vågen har stärkt oss i vår övertygelse.

I Vejbystrand finns mycket att göra.

 

Etablerade politiker vill ofta veta – innan de accepterar något av våra förslag – vem som står bakom partiet. Detta är kutym inom politiken. För att en etablerad politiker ska kunna ta ställning till ett förslag är det ibland viktigare vilka förslagsställarna är än vad själva förslaget handlar om. De flesta politiker tänker nämligen i vänster-höger-termer och har svårt för att acceptera förslag från det andra blocket oavsett innehåll.


När Vejbypartiet lägger ett förslag utgår vi inte från någon vänster-höger-skala. För att uppnå ett bättre Vejbystrand räcker det med sunt förnuft och klara, effektiva beslut.

Men partiet står mer åt Vejbystrand än åt Huvudorten.

 

Vejbypartiet anser att vår lilla by under alltför lång tid blivit styvmoderligt behandlad. I Vejbystrand bor det många människor som betalar skatt. Får dessa idag ut vad de kan förvänta sig av kommunalskatten? Tveksamt.

 

Vejbypartiet arbetar för att de som bor på orten ska bli lika uppskattade som de är beskattade.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0