Välkommen till Vejbystrand – men först nästa år?

 

I Vejbystrand finns ett vandrarhem till glädje för turisterna som besöker orten.
Om du idag vill boka en övernattning där får du vänta nästan ett år. Vandrarhemmet är – enligt deras hemsida – fullbelagt hela 2011.
Det är naturligtvis positivt att så många vill besöka vår lilla by och övernatta här, men samtidigt är det tråkigt att det redan är fullbelagt för hela året.

Vandrarhemsplatserna i Vejbystrand är inte tillräckligt tilltagna - såvida det nu inte finns alldeles speciella orsaker till att vandrarhemmet är fullbokat just i år.

Ett starkt Vejbyparti kommer att arbeta för att turistföreningen får sådana resurser att denna tillsammans med driftiga näringsidkare och föreningar på orten långsiktigt kan utöka antalet övernattningsmöjligheter i Vejbystrand.

Vi vill att turisterna skall vara välkomna hit varje år.


Kommentarer
Postat av: eva almer johansson

ska då vejbypartiet fortsätta med den illegala campingen på hamnplan? med pissoarer utanför husbil o ochch husvagnshörna för att det är för jobbigt att tömma sin latrin. Vem är det som plockar bort förbjuden campingskylt från hamnplan. Finns det någon som håller i svartcampingen på hamnplan? låt badgästerna få parkera där och slippa sätta fötterna i kisspöla och matrester. ordna en legal camp med toa, dusch och tillgång till el och inhägnat! kram eva

2011-05-19 @ 19:23:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0