Land och hav, Livsfarligt….

 

I förlängningen av Sandlyckevägen invid Vejby Värdshus i Vejbystrand finns en av de mest frekventerade nedgångarna till stranden. Här passerar många människor på väg till och från stranden.

 

Det är därför märkligt att denna spång ej renoverats på flera år. Brädorna är trasiga, ruttna, böjda i skarvarna och en mängd spikar har krupit upp flera centimeter. Sanden som täcker stora delar av gångplankorna gör det inte lättare att upptäcka farorna.





Nu är det bara en tidsfråga innan någon skadar sig och även om kommunen står ansvarig är det inte roligt för den som får en spik i foten.





Vejbypartiet anser att kommunen omedelbart ska åtgärda problemen, annars kan det gå spik rakt åt fanders.


Vejbypartiet arbetar för att det ska ske ett löpande underhåll av nedgångarna till havet i Vejbystrand och att åtgärder vidtages innan dessa blir en fara för vejbybor och besökande.


Vi kommer även att arbeta för att nedgången invid trappan, som är avsedd för barnvagnar renoveras och görs säker. Idag är den begravd i sand.



Ramp för barnvagnar t.v.


Först om dessa åtgärder vidtages kan Vejbystrand betraktas som den bad- och turistort som kommunens representanter så ofta talar om.


En nedgång får aldrig bli så nedgången som i detta fall.


 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0