KVS-skogen - Den KVarglömda Skogen?



I sommar är vi ganska många vejbybor som flyttar in i lägenheterna på Victoria Strand. Området gränsar i söder till ett kommunägt strövområde som populärt kallas för KVS-skogen. Men att vandra genom denna skog blir ingen rolig upplevelse för lägenhetsinnehavarna. Och inte för andra heller.

Mycket skräp, inte bara från byggarbetsplatsen intill, utan även hundbajspåsar mm, tar död på naturupplevelsen. Risigt och ”ostädat”.


Dåligt fungerande belysning, t.o.m. lyktstolpar utan lampor. Så har det varit i åratal trots att kommunen ständigt upplysts om problemet.

Dessutom börjar den en gång så vackra muren längs Sandlyckevägen att vittra sönder.


Ett Vejbyparti i majoritet kommer att rusta upp KVS-skogen. Vi kommer att sätta upp fungerande papperskorgar istället för nuvarande utbrända och ta bort överflödigt ris och bråte. Vi kommer även att se till att belysningen fungerar och att oanvända stolpar tas bort.


Dessutom kommer vi att iordningställa en belyst löpslinga med ordentlig markbeläggning. Vi kommer att förorda gult sken istället för vitt, så kommer slingan att fungera fint även för skidåkning vintertid. Med dessa åtgärder kommer vi säkert att få se fler glada ansikten i skogen.



KVS-skogen är kommunens ansvar.

Åt skogen med kommunen!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0